Is er binnenkort een familielid of goede vriend jarig? Geef hem of haar een unieke podcast cadeau! In de podcast staan één of meerdere personen centraal, met mooie verhalen én bijpassende muziek. Leuk om te krijgen én met elkaar te maken!


Hoe werkt het? 

  • Laat je huiskamer of keuken ombouwen tot studio of kom naar onze opnamelocatie in Haarlem
  • Gebruik van professionele apparatuur 
  • 1,5 uur opnametijd
  • Ontvang de (gemonteerde) podcast per mail
  • Onder begeleiding van een ervaren podcastmaker

    Lengte van uiteindelijke podcast is maximaal 45 minuten. De inhoud is volledig zelf in te vullen. Denk bijvoorbeeld aan eigen voicememo's, leuke geluiden en favoriete muziek. Na de boeking houden we een korte brainstorm en bespreken we de mogelijkheden en eventuele ideeën.  

Wat kost het?* 

  • Je kunt een podcast cadeau al vanaf 4 tot 8 personen personen maken en kost €55,- per persoon. Minder personen mag ook, maar dan betaal je een vast bedrag van €220,-.
  • Kies je voor een ruimte naar keuze? Zie dan het kopje reiskosten. Kom je naar onze opnamelocatie in Haarlem? Dan zijn hier extra kosten aan verbonden (in overleg).

Let op: de hierboven genoemde personen zijn fysiek aanwezig tijdens de opname. Wil je bijvoorbeeld je gehele familie of nog meer vrienden aan laten sluiten? Het is mogelijk om mensen in te bellen. Zo hoef je niet allemaal op één locatie aanwezig te zijn. Uiteraard betaal je alleen voor de personen op de locatie. 


Reiskosten

Wil je opnemen op een locatie naar keuze? Dan gelden de volgende tarieven. De afstand wordt berekend vanaf Tolhuisweg 1, 1031 CL Amsterdam. Ligt de locatie binnen 10 kilometer van dit adres af? Dan betaal je geen reiskosten.

Aantal kilometer Prijs
10 - 25 km €25 + 23 cent/km (inclusief btw)
25 - 50 km €50 + 23 cent/km (inclusief btw)
50 - 100 km €95 + 23 cent/km (inclusief btw)
> 100 km In overleg

*Genoemde prijzen zijn inclusief btw.