De aanstaande bruid of bruidegom verrassen? Maak samen een podcast. Een leuke manier om anekdotes en verhalen vast te leggen of je speech te oefenen. Uiteraard wordt deze podcast niet openbaar gemaakt ;-)


Hoe werkt het? 

  • Een locatie naar keuze wordt omgebouwd tot studio of je kunt naar onze opnamelocatie in Haarlem komen
  • Gebruik van professionele apparatuur 
  • 1,5 uur opnametijd
  • Ontvang je (gemonteerde) podcast per mail
  • Onder begeleiding van een ervaren podcastmaker

    Lengte van uiteindelijke podcast is maximaal 45 minuten. De inhoud is volledig zelf in te vullen. Na de boeking gaan we kort brainstormen en bespreken we de mogelijkheden en eventuele ideeën!

Wat kost het?*

  • Dit vrijgezellenfeest is geschikt voor 4 tot 8 personen en kost €50,- per persoon. Minder personen mag ook, maar dan betaal je een vast bedrag van €200,-.
  • Kies je voor een ruimte naar keuze? Zie dan het kopje reiskosten. Kom je naar onze opnamelocatie in Haarlem? Dan zijn hier extra kosten aan verbonden (in overleg).

Let op: de hierboven genoemde personen zijn fysiek aanwezig tijdens de opname. Wil je bijvoorbeeld meer vrienden of familieleden aan laten sluiten?
Het is mogelijk om mensen in te bellen. Zo hoef je niet allemaal op één locatie aanwezig te zijn. Uiteraard betaal je alleen voor de personen op de locatie. 


Reiskosten

Wil je opnemen op een locatie naar keuze? Dan gelden de volgende tarieven. De afstand wordt berekend vanaf Tolhuisweg 1, 1031 CL Amsterdam. Ligt de locatie binnen 10 kilometer van dit adres af? Dan betaal je geen reiskosten.

Aantal kilometer Prijs
10 - 25 km €25 + 23 cent/km (inclusief btw)
25 - 50 km €50 + 23 cent/km (inclusief btw)
50 - 100 km €95 + 23 cent/km (inclusief btw)
>100 km In overleg

*Genoemde prijzen zijn inclusief btw.