Reacties

Nienke
8 maanden geleden

Ik kwam bij Podcastplezier uit toen ik bezig was met het plannen van een bedrijfsuitje. Ik vond het wel een leuk idee om met het team iets te doen waar je ook later nog iets van over hebt. Ik had niet meteen een voorstelling van wat we dan zouden kunnen doen maar Lisa kwam met het idee om een soort roddel hoek op te bouwen en dat af te wisselen met onderlinge interviews. Samen zijn we daarna heel snel tot een draaiboek gekomen. We hebben echt zo gelachen, ook weer toen de opname later binnenkwam. Als je met een klein team bent is dit echt geweldig om te doen!

Marlous
2 jaar geleden

Dit was echt heel leuk om te doen! Na heel veel podcasts geluisterd te hebben vond ik het heel leuk om een keer zelf mee te maken hoe je een podcast maakt. Lisa legt heel goed uit wat de bedoeling is, denkt mee als je dat wilt maar geeft je ook alle vrijheid om je eigen idee uit te werken. Echt een aanrader!

Christian
3 jaar geleden

Heel leuk! Ik heb samen met mijn zussen een podcast gemaakt voor onze ouders. Alles was goed geregeld en mijn ouders vonden het een indrukwekkend cadeau. Zeker een aanrader!

Reactie plaatsen